22 Ekim 2009 Perşembe

Nefes - Vatan Sağolsun



Puan:8/10 | Nefes | Aslında bu filme gitmek gibi bir düşüncem yoktu.Arkadaş tavsiye etti çok güzeldi diye bende ona uyarak gittim.Gittiğim içinde çok mutluyum gerçekten.Beklentilerimin üstünde bir filmdi.Baştan sona kadar hep çeşitli duygular içerisinde olacağınız bir film.Özellikle başlangıç sahneleri ve bitişi çok etkileyiciydi.Aslında bu tür filmlere ihtiyacımız var.Askerlerimizin neler yaşadığını daha iyi anlıyoruz.Özellikle de karakollarda ki mehmetçiklerimizi bu filme yaşıyoruz.Umarım buna benzer yeni filmlerde gelir.Filmin özetini yazmak istemiyorum..İzleyip hissetmeniz gerekiyor.Sadece  sınırda teröristlere karşı kurulmuş bir karakolda geçen bir film.Karakol baskınını anlatıyor.İzlemediyseniz kesin izleyin.

2 yorum:

  1. İnternetten daha doğrusu diğer günlüklerden okuduğum kadarı ile giden arkadaşlar beğenmemiş filmi.. Siz beğenmişsiniz.. Sanırım herkes gidip-görmeli..

    Bi film ya güzeldir, ya kötüdür. Ortası var mıdır ki acep inşallah :P

    YanıtlaSil
  2. Bende şuana kadar beğenmeyen biriyle karşılaşmadım.Filmin konusu belli zaten eleştirilebilecek şey az.Beğenmeyen mutlaka olacaktır.Herkesi memnun etmek zor.

    YanıtlaSil